ФОРУМ про рекламу

ФОРУМ про рекламу

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 17.02.2026 - 14:30:19
Сторінки:  1  

Мікротріщина на зубі потребує уваги

АвторПовідомлення

Slasteina

Участник

Статистика:

Чи потрібна мені йти до лікаря, якщо я помітив мікротріщину на зубі? Це серйозно чи можна спостерігати самому? Хвилююсь, що це буде дорого лікувати, якщо запустити.

Повідомлення # 1 27.01.26 - 02:09:29
RE: Мікротріщина на зубі потребує уваги

Be Delicious

Участник

Статистика:

Мікротріщина на зубі — це не те, що можна ігнорувати. Хоч вона мала, але через неї можуть проникати бактерії, що призведе до карієсу або запалення. Якщо ти чекатимеш, то ситуація погіршиться, і лікування буде справді дорогим. Краще піди до лікаря якомога швидше, щоб він оцінив ситуацію. Можливо, буде потрібна пломба чи інший вид лікування. Лікар розповість тобі точно, що потрібно робити. Не затримуйся з цим.

Повідомлення # 2 27.01.26 - 02:41:12

Anatalka

Участник

Статистика:

Я мав подібну проблему рік тому і довго чекав, сподіваючись, що само пройде. Велика помилка! Тріщина розширилась і довелось робити серйозне лікування. Якби я піший одразу, то вирішилось би простою пломбою. Тепер я розумію, що економія на профілактиці коштує куди дорожче Шовні матеріали. Якщо помітиш проблему, йди до лікаря без зволікання. Це збереже твої гроші та нерви.

Повідомлення # 3 27.01.26 - 02:58:51
04.06.14 22-00 Киев. Меченосец Санта-Клаус. Блиц! : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники