ФОРУМ про рекламу

ФОРУМ про рекламу

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 20.12.2025 - 09:34:32
Сторінки:  1  

Майбутнє професії копірайтера

АвторПовідомлення

Jack Oneel

Участник

Статистика:

Доброго дня! Хочу запитати про актуальність навичок копірайтингу в довгостроковій перспективі. Чи не застаріє ця професія через кілька років з розвитком штучного інтелекту? Може краще вчитися чомусь іншому? Просто не хочеться витрачати час і гроші, якщо через рік-два це буде не потрібно.

Повідомлення # 1 12.11.25 - 07:54:19
RE: Майбутнє професії копірайтера

Katrin_G

Участник

Статистика:

Розумію ці побоювання, багато хто так думає. Але реальність показує, що попит на якісний контент тільки зростає. ШІ справді автоматизує частину рутинної роботи, але він не замінить людське розуміння аудиторії, емпатію, креативність, вміння адаптувати інформацію під конкретний бізнес. Навички копірайтингу еволюціонують - зараз важливо вміти працювати з ШІ, редагувати і покращувати згенерований контент, додавати експертність. Але базові навички структурування інформації, переконливого письма, SEO-оптимізації залишаються затребуваними. Плюс, навіть якщо професія трансформується, ці навички корисні в суміжних сферах - маркетинг, PR, контент-менеджмент.

Повідомлення # 2 12.11.25 - 08:43:58

солхатка

Участник

Статистика:

Повністю згоден. Я працюю в цій сфері вже кілька років і бачу, як вона змінюється. Так, з'явилися нові інструменти, в тому числі ШІ, але це лише розширило можливості, а не скоротило попит. Навпаки, тепер можна робити більше і якісніше. Головне - постійно вчитися і адаптуватися. Я регулярно оновлюю свої знання, останнім часом проходив дешевий курс з копірайтингу, де розбирали саме сучасні тренди та інструменти. Це допомогло вийти на новий рівень, почав брати більш складні та дорогі проєкти. Думаю, професія буде актуальною ще довго, просто треба бути готовим розвиватися разом з нею.

Повідомлення # 3 12.11.25 - 09:08:37
SPOTMag : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники