ФОРУМ про рекламу

ФОРУМ про рекламу

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 20.12.2025 - 17:44:47
Сторінки:  1  

Універсальні стайлери для волосся

АвторПовідомлення

vasja

Участник

Статистика:

Колеги, допоможіть з вибором стайлера для волосся. Клієнтки просять і кучері, і випрямлення. Чи є універсальні прилади, які можуть робити і те, і інше якісно?

---------------------
на свете нет ужаснее напасти, чем идиот дорвавшийся до власти! Л.Филатов
Повідомлення # 1 24.08.25 - 08:27:06
RE: Універсальні стайлери для волосся

seomiker

Участник

Статистика:

Так, є мультистайлери, які поєднують функції випрямлення та завивки. Зверніть увагу на щипці з обертовими пластинами або набори зі змінними насадками. Babyliss PRO та GA.MA мають хороші варіанти. Головне - керамічне або турмалінове покриття і регулювання температури.

---------------------
рассылка по форумам
Повідомлення # 2 24.08.25 - 09:14:50

Gabi

Участник

Статистика:

У мене BaByliss PRO Rotating Iron - це справжня знахідка! Можна і випрямляти, і робити локони, просто повертаючи ручку. Замовляла на https://icohair.com/, дуже задоволена якістю. Турмалінове покриття не пересушує волосся, а температура регулюється від 140 до 230 градусів. За день можу зробити 10-12 різних укладок - від гладких до кучерявих. Єдиний мінус - потрібно звикнути до механізму обертання, але це справа тижня.

Повідомлення # 3 24.08.25 - 09:54:43
Огненная лиса : Попередня темаНаступна тема: +Украина. Луганск. Молодняк Ancistrus sp. "Madre De Dios" L393.
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники