ФОРУМ про рекламу

ФОРУМ про рекламу

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 20.12.2025 - 12:41:22
Сторінки:  1  

Вибір ноутбука для роботи

АвторПовідомлення

poryadOK

Участник

Статистика:

Привіт всім! Хочу купити ноутбук для роботи та трохи ігор. Бюджет десь до 25000 грн. Що б ви порадили? Дивлюся на різні варіанти, але розумію, що в техніці не дуже розбираюся. Можливо хтось недавно купував щось подібне? Цікавлять моделі, які не будуть гальмувати через пару років. Дякую заздалегідь за поради!

Повідомлення # 1 03.12.25 - 07:45:01
RE: Вибір ноутбука для роботи

SolodVlad

Участник

Статистика:

Вітаю! За такий бюджет можна знайти непогані варіанти. Я б радив дивитися в бік процесорів AMD Ryzen 5 або Intel Core i5 останніх поколінь. Оперативки бажано мінімум 16 ГБ, бо з 8 ГБ вже важкувато буде. SSD обов'язково має бути, хоча б на 512 ГБ. Відеокарта - якщо для ігор, то щось типу GTX 1650 чи краще. Не бери моделі з інтегрованою графікою, якщо плануєш грати. Ще момент важливий - екран, бери Full HD мінімум, бо на HD вже некомфортно працювати. Перевір також відгуки про охолодження конкретної моделі, бо деякі ноути дуже гріються під навантаженням.

Повідомлення # 2 03.12.25 - 08:04:43

nichik

Участник

Статистика:

Повністю підтримую попередню пораду! Сам місяць тому брав ноутбук і довго вибирав. Зрештою зупинився на варіанті з Ryzen 5 5500U, 16 ГБ оперативки та SSD на 512 ГБ. Коштував близько 23000 грн. Для роботи та середніх ігор йде чудово. Єдине, що я б додав - обов'язково перевір наявність портів USB Type-C, це вже стандарт. І ще - дивися на вагу, якщо плануєш носити з собою. Я знайшов багато корисної інформації та порівнянь на https://citylife.kyiv.ua/category/elektronika/ перед покупкою. Там є огляди та поради від реальних користувачів. Головне - не квапся з вибором, почитай відгуки, порівняй характеристики.

Повідомлення # 3 03.12.25 - 08:40:34
Безпечний торшер для дитячої : Попередня темаНаступна тема: Натяжнi стелi Киïв
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники