ФОРУМ про рекламу

ФОРУМ про рекламу

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 20.12.2025 - 06:51:42
Сторінки:  1  

Листкові та спіральні ресори причепа

АвторПовідомлення

LadyinLaw

Участник

Статистика:

Я чув, що існують різні типи ресор - листкові та спіральні? В чому різниця, та який тип краще вибрати?

Повідомлення # 1 16.12.25 - 07:55:28
RE: Листкові та спіральні ресори причепа

Олюшка79

Участник

Статистика:

Цитата:
Я чув, що існують різні типи ресор - листкові та спіральні? В чому різниця, та який тип краще вибрати?
Гарне питання, Денисе. Листкові ресори - це складні структури з декількох пластин, вони традиційні та найчастіше використовуються на причепах. Спіральні ресори рідше видишь на причепах, але вони більш компактні. Листкові краще підходять для причепів, оскільки вони забезпечують кращий розподіл навантаження та більш надійні при важких вантажах.

---------------------
ПРОДАМ ГАРАЖ в ГСК Лоцманский Победа-6 тел. 0973870967 Вещи моей дочки тут
Повідомлення # 2 16.12.25 - 08:14:36

Iriska902

Участник

Статистика:

Абсолютно згоден з Костянтином. Я перевіряв обидва варіанти на практиці - листкові ресори дійсно більш універсальні для наших умов. Вони легше ремонтуються, якщо щось трапиться, та більш стійкі до частого використання. При виборі звертай увагу на матеріал пластин - вони мають бути з якісної сталі, щоб витримати вібрації та навантаження. Я частенько заходжу на https://avtolebedka.com.ua/prychipne/resory, де добре розписано про особливості листкових та інших типів рессорних систем.

Повідомлення # 3 16.12.25 - 08:31:17
Vbulletin v3.5.4 : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники