ФОРУМ про рекламу

ФОРУМ про рекламу

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 20.12.2025 - 11:22:45
Сторінки:  1  

Професійна чистка кондиціонерів важливість

АвторПовідомлення

Zhanin

Участник

Статистика:

Доброго дня! Підскажіть будь ласка, як часто потрібно чистити кондиціонер? В мене вдома стоїть вже третій рік, нічого з ним не робив окрім того що фільтри промивав пару разів. Чи потрібно викликати майстра для якоїсь глибшої чистки чи це не обов'язково?

---------------------
Корейская косметика Esfolio в Днепре. Бесплатная доставка.ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН КОСМЕТИКИ И БЫТОВОЙ ХИМИИ
Повідомлення # 1 12.12.25 - 16:50:57
RE: Професійна чистка кондиціонерів важливість

taharo

Участник

Статистика:

Цитата:
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, як часто потрібно чистити кондиціонер? В мене вдома стоїть вже третій рік, нічого з ним не робив окрім того що фільтри промивав пару разів. Чи потрібно викликати майстра для якоїсь глибшої чистки чи це не обов'язково?
Обов'язково потрібно робити професійну чистку! Фільтри це добре що промиваєте, але всередині на теплообміннику накопичується пил, бруд, можуть з'явитись бактерії та цвіль. Рекомендують чистити мінімум раз на рік перед літнім сезоном, а краще двічі - весною та восени. Якщо цього не робити, кондиціонер гірше охолоджує, більше електрики споживає і може взагалі зламатись.

Повідомлення # 2 12.12.25 - 17:09:24

Калинка Малинка

Участник

Статистика:

Так, я теж спочатку думав що достатньо фільтри помити, але потім почав відчувати неприємний запах коли вмикав кондиціонер. Викликав спеціалістів на чистку, вони показали скільки там всього назбиралось за два роки - жах просто. Після чистки і запах пропав і холодить набагато краще. Зараз роблю це регулярно, знайшов нормальний сервіс https://cooper-hunter.kiev.ua/category/clean-air-conditioning/ де швидко і якісно все роблять.

Повідомлення # 3 12.12.25 - 18:01:30

Dimas

Участник

Статистика:

Дякую за пораду, не знав що це настільки важливо! Вже записався на чистку через рекомендований сервіс. Майстер приїхав швидко, все почистив, розповів як доглядати. Кондиціонер зараз працює як новий, навіть не думав що така різниця буде.

Повідомлення # 4 12.12.25 - 18:28:49

Kyzun

Участник

Статистика:

Я теж після прочитаного одразу замовила чистку. Виявилось що в мене теж вже накопичилось чимало бруду хоча кондиціонеру всього два роки. Майстри все акуратно розібрали, почистили спеціальними засобами, зібрали назад. Тепер буду робити це регулярно, бо зрозуміла наскільки це важливо для здоров'я та роботи техніки.

Повідомлення # 5 12.12.25 - 19:20:31
puchiglazie : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники